Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en spegel på en 1991 Corvette

Chevrolet Corvette är en sportbil som har varit i kontinuerlig produktion sedan 1952. I 1991 års modell hör till den fjärde generationen av Corvette, som omfattar 1984 till 1996 årsmodeller. Den sidospegel fäste på 1991 Corvette är en modulär enhet som lossnar från fordonet. Proceduren för att installera sidospegel är densamma för alla Corvetter gjorda 1989-1996. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Nedre fönstret helt. Ta bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att förhindra en elektrisk kortslutning eller stötar under installationen spegeln.
2

bort kåpa och vatten avledare från insidan av dörren med en hylsnyckel. Lossa skruvarna för tillbehöret monteringsplattan på insidan av dörren för att få tillgång till de elektriska kontakterna för sidan spegeln. Addera 3

Lossa hållaren på elektriska kablaget sidan spegla, och lossa den elektriska kontakten till spegeln. Anteckna routing för spegelns ledningsnät, så att du kan dra den ordentligt när du installerar den nya spegeln.
4

bort fästmuttrarna för sidan spegeln med en hylsnyckel och ta bort spegeln enheten från dörren. Lossa vindavvisare från spegeln enheten, om du har en cabriolet.
5

Anslut vindavvisare till den nya spegeln enheten med en hylsnyckel, om du har en cabriolet. Montera spegeln enheten till dörren, och fäst den med de kvarhållande muttrar. Anslut elkontakten till spegeln, med hjälp av routing du tidigare redovisats som en vägledning. Fäst hållaren för kablaget.
6

Installera tillbehöret monteringsplattan till dörren med en hylsnyckel. Fäst vatten deflektorn och kåpa till insidan av dörren. Anslut kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75449.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.