Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

2002 Subaru Impreza Värmepaket Borttagning

Den Subaru Impreza är en kompakt bil som har varit i produktion sedan 1993. 2002 års modell hör till den andra generationen av den här serien, som omfattar 2002 till 2007 Imprezas. Värmaren fallet i 2002 Impreza innehåller värmeelementet, vilket är en radiator som innehåller kylmedel. Het kylvätska från motorn cirkulerar genom värmeelementet, värma bilens interiör. Proceduren för att ta bort värmaren fallet är det samma för alla Imprezas gjorda 1998-2005. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Behållare för kylvätska equipment shop trasor
Visa fler instruktioner
1

koppla bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att förhindra motorn från att starta under värmaren fallet borttagning. Vänta 10 minuter innan du fortsätter att förhindra att bilens krockkudde från oavsiktligt driftsätta.
2

Placera en behållare under kylaren och ta bort avtappningspluggen för radiator med en hylsnyckel. Låt kylvätskan rinna ur kylaren i behållaren och förvara kylmediet för senare användning. Byt avtappningspluggen för kylaren.
3

Lossa slangarna från värmeelementet, och anslut de öppna ändarna av slangarna med butiken trasor. Ta radion konsolen från instrumentpanelen med en hylsnyckel för att ge utrymme för värmaren fallet. Koppla bort mugghållaren.
4

Vrid känga för växelspaken över om din bil har en manuell växellåda. Avlägsna det övre locket för växelspaken om din bil har en automatisk växellåda. Lossa locket för konsolen med en hylsnyckel och dra ut audioaggregatet från konsolen. Lossa vajern och elektriska kontakter för antennen.
5

Koppla det nedre locket för konsolen med en hylsnyckel och lossa den elektriska kontakten för säkerhetsbältet timer. Ta bort handskfacket och konsolen för instrumentpanelen.
6

bort fästbultarna för rattstången med en hylsnyckel och sänk kolumnen till fordonets golv. Lossa locket för rattstången, och koppla öppningsspaken för huven. Vrid brytaren för temperaturkontroll till den kallaste inställningen och ställ omkopplaren i läget eluppvärmningen inställningen. Ta bort kablarna för lägesväljaren och temperaturen växlar kontroll.
7

Lossa de elektriska kontakterna för instrumentpanelen. Lossa fästbultarna på instrumentpanelen och grillen för den främre defroster med en hylsnyckel. Ta instrumentpanelen från fordonet och lossa kabeln för hastighetsmätare från kombinationen mätaren.
8

Lossa kablarna till värmaren kontroll, och koppla den elektriska ledningsnätet från fläktmotorn. Demontera luftkanalen mellan fläkten och värmaren med en hylsnyckel. Lyft aggregatet fall upp och ut för att ta bort den från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75389.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.