Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en CV förgasare

CV, för konstant hastighet, var förgasare standardutrustning på Harley-Davidson motorcyklar fram till 2007, då Harley började leverera alla cyklar med elektronisk bränsleinsprutning. Det har också varit standard på Kawasakis och BMWs. Det kallas ofta en Keihin carb eftersom den ursprungligen framställts av japanska förgasare maker, även om det är en brittisk uppfinning. The CV har ett vakuum-manövrerad slide som förändrar storleken hos venturi-, den big luften hålet, i förgasaren för att göra en konstant lufthastighet. I allmänhet kommer den av alla cyklar som det kommer ut en förgasare Harley. Saker du behöver
Torx hylsor
Allen uttag
Hylsnyckel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Starta motorcykeln med petcock stängd och kör motorcykeln tills förgasaren tar slut på bränsle. Haka choken från sin infästning precis framför förarens vänstra lår under bränsletanken.
2

Lossa en eller flera luft bultar renare cover på mitten-höger på motorcykeln med en Torx eller Allen uttag, beroende på din motorcykel, och en hylsnyckel. Koppla torkapparaten rören som kopplas in i toppen av luftrenaren för hand.
3

Unbolt och ta bort luftrenaren med en Torx eller Insex-fattning, beroende på din motorcykel, och en hylsa skiftnyckel. Ta bort luftrenaren.
4

Lossa slangklämman som fäster bränsleledningen till förgasaren med en platt skruvmejsel. Dra bränsleledningen från förgasaren för hand.
5

Markera gaspådrag och tomgång kablar för senare montering med maskeringstejp och en penna och skruva loss kablarna från gaspedalen cam.
6

Unbolt och avlägsna luften plattan renare uppbackning med en Torx eller Insex-fattning, beroende på din motorcykel, och en hylsnyckel. Avlägsna luftplattan renare uppbackning för hand.
7

Ta CV förgasare med båda händerna och dra försiktigt ut det ur gummistövel som fäster förgasaren till insugningsröret. Ta bort förgasaren och chokeanordningen från höger sida av motorcykeln som en enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75347.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.