Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur ta isär en Sportster Clutch

En koppling i alla motorfordon kontroller och avbryter överföringen av makten från en oupphörlig ström källa som en drivaxel. På en Harley-Davidson Sportster, gör kopplingen det möjligt att avbryta överföringen av denna makt tillräckligt länge för att byta växel. Det ligger på den vänstra nedre sidan av Sportster motorn under den primära Kedjehus lock. Det vanliga förfarandet för demontering en Sportster koppling, som beskrivs här, medger utbyte av membranet våren och membranfjädern hållaren, plattorna friktion, spjäll våren och säte och alla andra delar och fästelement. Det är nivån på demontering krävs för att "bygga upp en koppling." Saker du behöver
motorcykel chock, klämma eller jack
Allen uttag
Hylsnyckel
dräneringskärlet
Standard hex uttag
Metric Hex uttag
Visa mer instruktioner
1

Stabilisera motorcykeln i en helt upprätt läge genom att köra in framhjulet i en motorcykel chock eller klämma eller genom att höja cykeln på en motorcykel jack.
2

Put ett uppsamlingskärl under motorcykeln. Lossa den magnetiska, primära kontakten Kedjehus avlopp med antingen en hex eller Allen socket, samma kontakt kan lossas med antingen en och en hylsnyckel
3

Töm primära Kedjehus smörjmedel in i. tråget.
4

Avlägsna derby locket och derby packning med en Torx-fattning och hylsnyckel. Ta bort inspektionsluckan och inspektion packning med en Torx-fattning och hylsnyckel.
5

Ta bort den primära Kedjehus lock och primär Kedjehus packning med en Torx-fattning och hylsnyckel. Ta bort de två torn packningarna inuti primära Kedjehus.
6

Ta bort de sex skruvarna clutch skal med en metrisk sexkantshål. Lossa varje bult gradvis och i stjärnform sekvensen kring navet. Släpp membranet spärrfjäder ringen från kopplingsnavet.
7

Avlägsna hållaren membranfjädern, membranfjädern och tryckplattan från kopplingsnavet för hand.
8

Ta friktionsplattorna, stålplåt spjäll fjäder och dämpare Fjädersäte från kopplingscentrumet hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75348.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.