Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur ändrar jag en glödlampa Fog ljus på en 2005 Chevy Monte Carlo?

Även om inte lika viktigt som strålkastarna, ett fordons dimljus fortfarande göra körningen säkrare och lättare när det finns en hel del dimma i området. När det finns ett fel med dimljus, måste de bytas ut så snabbt som möjligt. Tack och lov, som ersätter en dimma ljus på 2005 Chevrolet Monte Carlo är en enkel process som inte tar mycket tid. Saker du behöver
Handskar
Bil jack
Byte 880 dimma glödlampa
Visa fler instruktioner
1

Stäng av Monte Carlo och sätta på handskar. Närhelst arbetar i eller under ett fordon, bör handskar bäras av säkerhetsskäl.
2

Placera domkraften under bilen och höja det till en behaglig nivå. Medan strålkastare församling nås genom huven på bilen, kan dimljusen endast nås underifrån.
3

Koppla den elektriska kabelanslutning som är ansluten till dimljusen. Anslutningen är placerad under fordonet, ansluten till dimljusen. Detta kommer att ge dig tillgång till dimljus montering.
4

Ta bort lamphållaren genom att vrida och dra den ut ur dimman lätt montering. Ta bort den gamla glödlampan genom att dra ut den ur aggregatet.
5

in ersättningslampa i aggregatet och lås den på plats. Sätt tillbaka sockeln genom att vrida tillbaka den på dimman lätt montering. Återanslut elektriska kabelanslutning till dimljus montering och sänka Monte Carlo tillbaka på marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72819.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.