Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar bränsleinsprutarna för en Gen III Motor

LS serie motorer tillverkas av General Motors för användning i sin bakhjulsdrivna fordon. Den tredje generationen av dessa motorer, även känd som Gen III-motorer, var i produktion från 1997 till 2007. De visas i många olika bilar från General Motors, till exempel Chevrolet Camaro produceras från 1998 till 2002. Gen III-motorn använder elektroniska bränslespridare för att leverera bränsle till motorn under högt tryck. Saker du behöver
butik trasa
Hylsnyckelsats
Bränsletrycksmätare
Bensin container
Motorolja
Momentnyckel
Visa fler instruktioner

1

bort kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel så att du inte råkar starta motorn. Öppna tanklocket på bränsletanken för att lätta på trycket i bränsletanken.
2

Wrap en trasa runt tryckventil på bränslefördelningsröret och bifoga en bränsletrycksmätaren till ventilen. Sätt blöda slangen av bränslet tryckmätare i en bensindunk och öppna ventilen för att avlasta trycket i bränslesystemet. Addera 3

Koppla loss bränsleledningen från bränsle järnväg. Ta bort gasvajern och dess konsol från motorrummet med en hylsnyckel. Lossa de elektriska kontakterna från spridarna och bränsle järnväg.
4

Ta bränsleskenan och bränsleinsprutningar från insugningsröret som en enhet med en hylsnyckel. Sprid hållaren klipp för bränsleinsprutarna isär och ta bort bränsleinsprutarna från bränslefördelningsröret. Släng hållaren klipp och O-ringar på spridarna.
5

Coat O-ringarna till spridarna med motorolja och montera dem till bränsleinsprutarna. Montera de nya bränsleinjektorer på bränsleskenan med de elektriska anslutningarna på spridarna utåt. Bifoga nya klämmorna till bränsleinsprutarna.
6

Anslut aggregatet bränsleskenan till insugningsröret och skärpa sin montering bultar till 89 tum-pounds med en momentnyckel. Fäst de elektriska kontakterna för bränslefördelningsröret och bränsleinsprutningar. Montera gasvajern och dess fäste med hylsnyckel. Fäst bränsleledningarna till bränslefördelningsröret och dra åt kopplingarna.
7

Sätt tillbaka kabeln till den negativa batteripolen med hylsnyckel och skruva fast tanklocket på bränsletanken. Slå på tändningen i två sekunder för att trycksätta bränslesystemet sedan stänga av den i 10 sekunder. Slå på tändningen igen och kontrollera eventuella bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75288.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.