Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hjulinställning Specifikationer för 1966 Chevy II Nova

Chevrolet introducerade Nova sportbil 1962 . Justeringsmarkeringarna specs var samma för alla klippningar av 1966 Chevy Nova . Inriktningen var inte justerbar på den bakre änden eftersom Nova kom med en fast bakaxel . Caster

axellutningen är mätning i grader av hur långt en linje dragen genom en hjulets styrspindel lutar från en lodrät linje genom hjulcentrum . Den idealiska hjul för 1966 Nova är +1,0 grader , men det kan variera från 0,5 till 1,5 grader .
Camber

Camber är vinkeln vid vilken toppen av ett hjul lutar när den betraktas från fordonets front . Tippning ut är positiv camber och lutning i är negativ camber . Den idealiska camber för 1966 Nova är +0,5 grader , men det kan variera från noll till +1,0 grader .
Toe - In

Toe , när mätt i inches , är skillnaden i avstånd mellan centrum på fronter och föder på framhjulen . De flesta fordon är utformade för att toe-in , det vill säga avståndet mellan fronter av de två främre hjulen kommer att vara något mindre än den för ryggen på de två främre hjulen. Toe - in för 1966 Nova kan variera från 1/4 av en tum till 3/8 av en tum .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74341.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.