Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Min CRF250X startar inte efter tvätt

Den CRF250X är en liten motor som tillverkas av Honda för användning med smuts cyklar. Om du har problem med din CRF250X efter tvätt, finns det flera saker du kan göra innan du tar den till en serviceverkstad. Många motorer bör inte tvättas med en trädgård slangar eftersom vattnet kan komma in i startmotorn eller generatorn. Du kan testa dessa poster på bara ett par sekunder. Saker du behöver
Tänger Gas
Batteri testare
startkablar
Nytt batteri
Visa fler instruktioner
1

Vrid nyckeln i tändningslåset för CRF250X och lyssna efter ett "klickande" ljud. Om du hör detta klickande ljud, har din generator skadats av vattnet som du använde för att tvätta din cykel. Ta dirt bike till en bensinstation för att få generatorn kontrolleras. Service butiker har särskilda verktyg för att testa generatorn.
2

Ta cykeln till en bensinstation där de kan kontrollera din starter om du inte hör ett klickande ljud, men cykeln fortfarande inte starta . Startmotorn kan skadas av vatten också. Bensinstationer har särskilda verktyg för att testa din förrätt.
3

Titta på gas mätare medan den elektriska panelen är på. Om gas mätare är låg, fyll tanken och försöker starta cykeln. Om cykelns mätare inte tänds, har du ett problem med ditt batteri.
4

Leta upp batteriet under sätet på cykeln. Du bör se två kablar går till batteriet, en röd och en svart. Se till att dessa kablar är ordentligt anslutna till batteripolerna. Använd ett par isolerade tänger för att dra åt anslutningarna till batteriet. Försök att starta om cykeln.
5

Anslut en voltmeter till din cykel batteri om det fortfarande inte starta. Anslut den röda kabeln till den positiva (+) polen på batteriet. Anslut den svarta kabeln till den negativa (-) polen på batteriet
6

Titta på avläsningen på voltmetern.. Om din läsning inte ger ett resultat på eller omkring 12 volt, är avgiften för låg. Anslut startkablar till din cykel batteripolerna och anslut sedan den andra änden av bygeln kablarna till "+" och "-" terminaler på ett annat batteri
7

Starta den andra cykeln och sedan försöka. att starta din CRF250X. Låt cykeln för att springa i 15 minuter och skär sedan cykeln bort. Försök att starta om cykeln. Byt ut batteriet om cykeln inte startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75219.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.