Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är ventilspindeln Seals ?

Effektiva ventil spindeltätningar spelar en viktig roll i användningen av olja i ett fordons motor . När den inte fungerar korrekt , kan felaktiga ventilen spindeltätningar orsaka en mängd problem . Grunderna

Ventilspindeln rör tätningar kontrollera mängden oljesmörjning som tillhandahålls till ventilen tåg och i slutändan i förbränningskammaren. Denna process är avgörande för att upprätthålla motorns hälsa och produktivitet .
Funktion

Ett ventilskaft tätning har en läpp som hjälper till att kontrollera den mängd olja på det som det konstgrepp, genom ständigt torka bort överskottet . Samtidigt tillåter tätningsolja att gå förbi den och smörj ventilstyrningarna . Flera faktorer i motorns miljö bidrar till den mängd olja som behövs vid varje given tidpunkt .
Problem
p Om en ventilskaftstätning börjar svika , antingen för mycket eller för lite olja tillåts förbi tätningen och flera problem kan uppstå. Med begränsad oljeflöde , kan motorerna får problem med överhettning eller tändstift frågor . När för mycket olja passerar genom ventilen kan det vara en ökning av kolväteutsläppen , liksom skador på katalysatorn. Dessutom kan skräp från gamla sälar täppa oljepassager .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74809.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.