Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort överföringen från en Wrangler

Jeep Wranglers infördes först som fyra-wheel verktyget Drive sport fordon 1987. Även om de är tillgängliga med automatisk växellåda, presenterade många av de 2000 års modeller en manuell växellåda. Ibland när sändningen bryts det måste helt avlägsnas från det fordon som skall repareras. Du kan göra jobbet på egen hand, men det kommer att ta minst ett par timmar. Du behöver några grundläggande fordonsindustrin verktyg och en växellådsdomkraft. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
växellådslyft
Visa fler instruktioner
1 < p> Jack upp Jeep och fäst den på fyra pallbockar så att du har utrymme att få under SUV. Ta ut avgaser och skidplate från nedanför den med hylsnyckel set.
2

Använd en öppen nyckel för att lossa den bakre drivlinan från växellådan. Upprepa denna process med den främre drivlinan. Drag av alla ledningar från transmissionen. Ta momentfördelaren och koppling från baksidan av sändningen med hylsnyckel genom unbolting den och dra den av transmissionen. Addera 3

Placera växellådsdomkraft under sändning och palla upp tills det når botten av transmissionen pannan. Loop kedjorna på domkraften kring överföringen. Skruva den motsatta änden av kedjan till uttaget med fast nyckel. Bekräfta att överföringen är säker.
4

Använd hylsnyckel för att ta bort överföringen tvärbalk och bakre växellådsfästet från ramen. Dra tvärbalken från ramen så att du kan ta bort överföringen från under fordonet utan hinder.
5

Använd hylsa och spärrskaft för att skruva isär transmissionen från motorn. Lossa stången kopplingen stag innan du sänker transmissionen från motorn med domkraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74767.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.