Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Gör Injector Heads behöver rengöras ?

En städning jobb på ett fordons insprutare huvuden tar bara lite mer än 10 minuter att slutföra . Detta kan dock rengöringen gör en värld av skillnad , eftersom smutsiga injektor huvuden kan påverka prestandan på en bil . Betydelse
p Det är viktigt för injektor huvuden ska rengöras på grund av de effekter de kan ha på en bil motor om de lämnas därhän . Fordon får inte tveka under start eller inte utföra med samma kraft som de normalt skulle . Även en delvis igensatt injektor kan leda till förbränningsmissar problem .
Insättningar

Injector huvuden behöver rengöras eftersom med tiden avlagringar kan samlas på dem , lämnar dem tilltäppta . Inlåningen är en följd av föreningar inom motorns bränsle som får bakas på injektorn huvuden när motorn är avstängd men ändå varm . Utan bränsle som strömmar genom injektorn , står inget i vägen för denna långsamma avlagringar upp .
Tidsplan

Bränsleinsprutare huvuden kommer att ha ett större behov för rengöring av fordon som har körts längre sträckor . Även dessa avstånd kan variera , experter varnar för att rengöring ska utföras på bränsleinjektorer efter ca 27.000 miles har kört .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74497.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.