Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man reparerar Rock Chips i Paint

Stray stenar flyger upp från vägen kan lätt chip färg på en bil. Ignorerar stenflisor lämnar dig mer än de fula hack, de kantstötta områden kan bli större och börja rosta också, vilket leder till större problem på vägen. Fastställande marker är dock en uppgift som varken är betungande eller ytterst tidskrävande. Ju tidigare du fixa marker, kommer den bättre bilen ser ut och den mer skyddade från rost kommer det att bli. Instruktioner
1

Rengör området med bilen som har rock chips i den. Använd tvål och vatten för att avlägsna skräp. Tillåt tid för bilen att torka
2

Slipa flisas område med sand papper som är 1500 -. På 2000-grit. Detta kommer att hjälpa till att ta bort all lös färg från flisas området. Det kommer också att hjälpa färgen att hålla sig till området.
3

Torka av slipade området med en fuktig, luddfri trasa. Använda luddfri trasa kommer att bidra till att se till att inga trådar eller tyg fastnar i flisas området.
4

Applicera färg som passar din bil färg. Måla butiker kan matcha färgen med ett litet chip, eller så kan du ringa din biltillverkare för att ta reda på vilka färger som användes på din bil i år som den tillverkats. Måla chipet och måla området runt chip också. Tillåt tid att torka mellan varje målning innan annan jacka. Tre till fyra skikt är vanligen tillräcklig.
5

Slipa området. Använd sandpapper för att få färgen i flisas området i nivå med resten av bilen ytan. Undvik slipa ett område som du inte har ansökt färg, eftersom dessa områden inte har den extra färgen appliceras som du behöver slipa.
6

Ansök gnugga förening och polera med en mjuk trasa . Detta kommer att hjälpa färgen att smälta in bättre och ha en polska till det.
7

Applicera vax eller polish för att skydda den nya färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72696.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.