Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Saturn Sky Spark Plug Installation

Tändstift antända bränsleblandningen i motorns cylindrar, utan som din motor inte kan bränna bensin effektivt. Installera nya tändstift på en Saturn Sky är en enkel procedur. Med några få verktyg och rätt instruktioner, kan du ersätta din egen tändstift snabbt för att rädda dig själv ett besök på generalagenten och lite pengar. Saker du behöver
Hylsnyckel (spärr) katalog Hylsnyckel vridbar och förlängning
Tändstiftshylsa
Tvättsprit
ren trasa
antikärv fett
Latexhandskar

Visa fler instruktioner
1

parkera bilen på plant underlag och lägg på parkeringsbromsen. Låt motorn svalna innan du tar bort gamla tändstift och installera nya. Var noga med att ta bort och installera bara ett tändstift i taget som ledningarna för varje tändstift är specifik och måste fästas i en exakt för att fungera korrekt.
2

Pop öppna huven och leta ditt tändstift. Se dina Saturn Sky ägarmanual om du inte kan hitta dem, om du förlorat din instruktionsbok se länken i avsnittet Resurs.
3

bort tändkabeln från dra bagageutrymmet och inte själva tråden, eller du riskerar att skada ledningarna.
4

Fäst tändstiftshylsa till hylsnyckel (bifoga en vridbar hylsnyckel och förlängning om du behöver mer längd för att nå tändstift) och tag bort tändstiftet genom att vrida nyckeln moturs. Rengör hålet tändstiftet med tvättsprit och en ren trasa.
5

Spray antikärv fett på den nya tändstiftet och skruva in den i tändstiftshålet för hand. Dra försiktigt åt nya tändstift med tändstiftet uttaget tills det är tätt. Återanslut tändkabeln. Gå vidare till nästa tändstiftet tills du har installerat dem alla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73418.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.