Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man installerar en SRT-4 Bränsletrycksregulator

Den SRT-4 är en sportigare version av Neon som Dodge uppdelning av Chrysler producerade från 2003 till 2005. Den primära skillnaden mellan SRT-4 och basmodellen Neon är att den 4-cylindriga 2,4-litersmotorn i SRT-4 är turboladdad. Detta påverkar inte bränsleinstallationen tryckregulatorn, eftersom detta förfarande är densamma för alla Neons gjorda 2000-2005. Bränslet tryckregulatorn i en SRT-4 är en del av bränslet filteranordningen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Motorolja
Visa fler instruktioner
1

bort tanklocket på bränsletanken för att lindra ångtrycket i bränsletanken. Ta reläet för bränslepumpen ur säkringshållaren placerad i motorrummet.
2

Starta motorn och låt den gå tills den stannar. Upprepa denna procedur tills motorn inte startar för att säkerställa att du har tagit bort bränsle från bränslesystemet. Lossa kabeln från batteriets minuspol med en hylsnyckel för att säkerställa att du inte starta motorn när du byter bränslepumpen.
3

Tryck ned snabbkopplingar för bränsleledningen och koppla loss bränsleledningen från bränslefiltret. Håll fliken låsfjädern på bränslefiltret ned och vrid bränslefiltret 90 grader moturs. Lossa bränslefiltret från bränslepumpen och kassera bränslefiltret O-ringar.
4

Smörj det nya bränslefiltret O-ringar med motorolja och placera dem på bränslefiltret. Placera bränslefiltret i uttaget på bränslepumpen så att det fasthållande flikarna på bränslefiltret linje med bränslepumpen flänsar. Håll bränslefiltret ner när du vrider det 90 grader medurs för att låsa bränslefiltret på plats.
5

Anslut bränsleledningen till bränslefiltret, sedan ansluta kabeln till batteriets negativa terminal med en hylsnyckel. Starta motorn och kontrollera efter bränsleläckage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74785.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.