Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar Pladdrande torkarblad

Några fordonsindustrin problem är mer irriterande, eller mer förebyggas, än tjattrande torkarblad. Torkarblad prat när, i stället för att glida över ytan av vindrutan smidigt och enkelt, hoppar de och hoppa över ytan, vilket gör ett irriterande ljud eller avgång från vindrutan smutsig. Detta kan orsakas av en böjd torkararmen. Torkararm måste placeras rakt över vindrutan så torkarbladen är i rätt läge i förhållande till vindrutans yta också. Lösningen är enkel: böja tillbaka dem. Saker du behöver
Duk rag Sida 2 halvmåne skiftnycklar
Nya torkarblad (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna torkarbladet från torkararmen. Ett torkarblad eller andra kan vara problemet, men det är klokt att båda torkararmarna att förebygga problem uppstår senare. Ställ torkarbladen åt sidan för nu.
2

Lyft torkararmarna upp från vindrutan ytan och titta ner längden på torkararmen för att se vilken riktning torkararmen är vriden.


3

Vik en trasa trasa och lägg den på ytan av vindrutan. Låt en av torkararmarna vila på det så att armen inte repar glaset. Skjut en skiftnyckel över den platta delen av torkararmen vid mitten av armen. Placera duken trasa under mitten skiftnyckel att skydda glaset. Skjut en annan skiftnyckel över änden av torkararmen.
4

Vrid nyckeln i änden av armen i riktning krävs att platta torkararmen med avseende på vindrutan. Kom ihåg att torkararmen måste vara parallell med ytan av vindrutan.
5

tillbaka torkarbladen på torkararmarna och testa blad för varje kvarvarande tjattrande. Göra ytterligare justeringar som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71684.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.