Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vad är en bakåtriktad arm Bussning ?

A styrstaget bussning är en anslutning som används i bil suspension. Bussningen hjälper ansluter bakaxeln på bilen till resten av överföringssystemet . Betydelse

bakarmsupphängning är en typ av bil fjädring , en eller flera anslutningslänkama haka bilens chassi till bakaxeln på bilen . Den styrstaget bussningen är en speciell typ av dämpare som är gjord av gummi . Den ligger mellan vevstakarna och bakaxeln .


Funktion Den huvudsakliga funktionen för en bakåtriktad arm bussning är att dämpa den energi som överförs mellan den anslutande stavar och axeln. Bussningen är belägen mellan utsidan av stången och katetern i vilka de sitter . Detta tillåter delarna att ansluta till varandra utan slipning. Bussningen kan också minimera buller och vibrationer .
Överväganden

Mest styrstaget bussningar är tillverkade av gummi . Detta gör dem mer benägna att försämringar än bussningar som är gjorda av starkare material . Den naturliga flexibilitet av gummi kan också orsaka en viss försämring i bilens hantering under intensiva körförhållanden . Polyuretan bussningar är oftast ett bättre val , på grund av deras ökade hållbarhet och något högre hårdhet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73952.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.