Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur att rengöra en Grease Gun

Används för att tillämpa trycksatt fett på mekaniska komponenter som kräver smörjning, fettpressar är ett viktigt verktyg i många verkstäder, särskilt bilindustrin garage. Även fettsprutor verkligen städa upp processen för att ansöka fett jämfört med den gamla metoden för tillämpning av det för hand eller med en fett kompress, med fettspruta är fortfarande en rörig process. Rengöring av en fettspruta säkerställer att det gäller fett jämnt och smidigt. Rengör din fettspruta med ren trasa handdukar och vatten blandat med en mild anti-fett tvål, till exempel diskmedel. Saker du behöver
Press-fiberdukar
fettlösande tvål
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna gammalt fett patronen från fett Pistol enligt specifikationerna för din specifika pistol. Ofta denna process kräver att du skruva huvudet av fettspruta, dra ut belastningsstång i botten av handtaget och dra sedan kassetten ut med en tång.
2

Torka alla överflödigt fett bort av den externa munstycket liksom insidan av patronen kammare med en ren trasa. Det är viktigt att rensa bort allt gammalt fett, liksom skräp som kan ha blivit fångade av fett, inklusive grus, smuts, metall skärvor eller fibrer. Använd en tålig press-fiber trasa för att undvika misstag lämnar fibrer på eller i fettspruta.
3

Tvätta de yttre och inre delarna av fettspruta med en mild fett skär tvål såsom diskmedel. Skrubba gun komponenter med tvålvatten och en ny press-fiber duk.
4

Blötlägg och skölj utsidan och insidan av vapnet grundligt med färskvatten. Se till att all tvål sköljs noggrant från pistolen, eller integriteten av något fett du ansöker med pistolen kommer att äventyras. Torka pistolens utsida ordentligt och låt det inre lufttorka under
5

minst en dag innan du försöker ladda ett nytt fett patron.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73604.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.