Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Camaro Baklucka Components

Flera komponenter utgör de delar av den bakre luckan på en Chevrolet Camaro. Dessa delar arbetar tillsammans för att tillåta den bakre luckan för att höja och sänka, liksom till väderbeständigt den bakre luckan. Camaro har inte en traditionell separat stam, men ett förvaringsutrymme bakom sätena i bilen som lagrar reservdäck och domkraft, med tillräckligt med utrymme att sätta resväskor eller annan last. Bakre Hatch Gångjärn

Baklucka komponenten på Camaro som tillåter luckan att öppnas och stängas medan det fortfarande är monterat på stativet hos bilen är den bakre luckgångled. Två Baklucka gångjärn är placerade på toppen av luckan, och ansluta till både taket av Camaro och luckan. Gångjärnen agerar på samma sätt som hänger på dörren till ett hus, men är gjorda av en annan typ av metall. Två bultar på varje gångjärn håller den mot ramen hos Camaro, och två Gångjärnsbultarna på andra sidan av gångjärnet hållas mot det lucka av Camaro. Bultarna som håller gångjärnen till ramen är inte samma typ av bultar som håller gångjärnen till luckan.
Baklucka Gångjärnsbultarna

De två Gångjärnsbultarna som håller gångjärnen på Camaro ram är standard halv tum bultar som skruven i gångjärnet, men de två bultar används för att fästa gångjärnen till den bakre luckan är olika. Dessa två bultar glida genom luckan gångjärnet och in i en mutterkonstruktion finns på den bakre luckan, och är gjorda för att dras åt och lossas för hand med ett handtag beläget vid ändarna av bultarna. Detta ger enkel borttagning av bakre luckan vid behov.
Baklucka Assembly

Baklucka montering är den viktigaste strukturen, eller ram, av den bakre lucka. Det är den viktigaste komponenten som alla andra Baklucka komponenter skruv, låsa eller fäster. Luckan monteringen är samma färg som kroppen av Camaro och håller bakrutan. Flera eftermarknaden Baklucka sammansättningar finns tillgängliga, inklusive en notchback lucka.
Bakre Hatch Fjäderben

Baklucka stagen på vardera sidan av den bakre luckan för Camaro sträcker sig ut som den bakre luckan öppnas, och används för att hålla luckan öppen. Stagen kan ha en valfri bakre avfrostning mekanism installerad.
Baklucka Lock Assembly

låsenhet låser och låser upp den bakre luckan. Den levereras med en tumlare-typ nyckel låsaggregat och nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74003.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.