Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur fixar Bent Titanium Headers

En titanium huvudet är en del av en motorcykel som ligger på avgassidan. Vissa rubriker är gjorda av stål, medan andra är tillverkade av titan. Titan är den dyraste typen av avgaser, men det är också det lättaste. Eftersom en titanium huvudet är den lättaste av alla typer av huvudet, kan den böjas tillbaka till sin ursprungliga form även om du har till synes förstört det. Saker du behöver
Skiftnyckel
ren trasa
Gummiklubba
Värmekanon
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort titan huvudet från motorcykeln. Detta kommer att göra processen att böja det mycket lättare och du kommer att kunna få ett bättre grepp om den. Leta reda på skruvarna som håller den på plats och lossa dem med en skiftnyckel. Vrid skruvarna moturs med skiftnyckel för att ta bort dem från motorcykeln.
2

Dra av titan huvudet för hand och ställ den åt sidan. Torka av den med en ren trasa. Ta bort all synlig smuts och skräp från ytan av titan huvudet. Detta kommer att göra det mycket lättare att böja och grepp.
3

Leta böjen eller buckla i titan huvudet. Vänd huvudet över och träffade titan på böj eller buckla med en gummiklubba. Ha en hjälpare hålla ner titanium huvudet medan du slå den så hårt du kan när buckla eller böja ligger.
4

Strike det upprepade gånger tills buckla dyker igen Om det fortfarande finns en böja i titan huvudet, böja tillbaka det genom värme. Koppla in en värmepistol och placera den 4 inches från ytan där böjen är belägen. Flytta den fram och tillbaka nära böjen tills titan värmer upp.
5

Ta på handskar och bildar titan tillbaka till sin ursprungliga form. Grepp det i båda ändar och försiktigt dra den tillbaka till exakt hur det brukade vara. Sätt tillbaka titanium huvudet med samma bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75718.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.