Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Så ändrar halvljus på en 2006 BMW 325i

2006 års BMW 325I använder halogen eller högintensiva urladdningslampor strålkastare för både låg-och hög-beam enheter. De låg-beam strålkastare sitter på ytterkanterna av strålkastarnas församlingar medan hög-beam strålkastare är på de inre kanterna. Det finns ett par sätt att ersätta glödlampan, men följande procedur illustreras i instruktionsboken, även om det är något utmanande för människor med stora händer och armar. Saker du behöver
Spårskruvmejsel
Gummi engångshandskar
H7 halogen eller HID lampor ersättare
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn och vrid ratten hela vägen till höger om du byter chaufför-side halvljus eller hela vägen till vänster om du ersätter passagerarsidan halvljus.
2

Stäng motorn, ta ur nyckeln ur tändningen och se till att strålkastare strömbrytaren är i avstängt läge.
3

Approach framsidan av hjulhuset på sidan vars halvljuset du re ersätta. (Om du ersätter båda, måste du byta ut en och sedan flytta ratten i motsatt riktning innan du sätter tillbaka den andra).
4

Leta luckan i hjulhuset och Vrid de båda klämmorna i luckan motsols, med spårskruvmejsel. Ta bort sidoplåten.
5

Reach i tillgången hålet och sedan ta bort strålkastaren locket genom att lossa spärren och sedan dra bort det.
6

Dra tråden sele anslutning till bladen på baksidan av strålkastaren.
7

Tryck i toppen av viran hållaren för att lossa den och släpp strålkastaren. Ta bort den gamla strålkastaren och kassera den.
8

Sätt på ett par gummihandskar innan du hanterar den nya strålkastare. Oljor i huden skadar glaskulan av halogen eller HID strålkastare och få dem att brista eller gå sönder i förtid.
9

in den nya halvljuset i strålkastare montering, se till att rikta in fliken på flänsen hos strålkastare på toppen. Skruva fast tråden hållaren.
10

Anslut kabelstammen tillbaka på bladen i den nya strålkastaren och sedan testa den genom att vrida på strålkastarna (halvljus) innan locket och panelen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71990.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.