Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur får man en ny nyckel för min Hyundai Elantra

Lost Hyundai bilnycklarna kan bytas relativt lätt. Däremot kan det bli dyrt, så är det viktigt att utforska dina alternativ för att spara pengar. Många av de moderna Hyundai nycklar är laserskurna är kan ersättas genom att matcha ramnumret, eller VIN. Beroende på bilens år, kan Hyundai Elantra nycklarna antingen ersättas med en låssmed eller hos din närmaste Hyundai-återförsäljare. Instruktioner
Instruktioner
1

Look nära basen av förarsidan vindrutan. Hitta en tunn metallplatta längs sidan av vindrutan som kommer att ha VIN-nummer. Anteckna numret och få ditt körkort, registrering och försäkring dokument till hands. Detta kommer att behövas för att styrka äganderätten.
2

Besök din lokala järnaffär om du funderar på att helt enkelt göra en kopia av ett icke-datoriserat bilnyckel. Några senare Hyundai Elantra bilnycklar har datoriserade marker vid basen av nyckeln för att öppna låsen. Dessa kan inte göras av järnaffär. 3

Leta efter område låssmeder
. Det finns många låssmeder som har teknik och förmåga att skära och programmera dubbla bilnycklar. Priserna är oftast billigare än dealern.
4

Besök återförsäljaren som en sista utväg. Besök Hyundai USA hemsida och klicka på "Hitta en återförsäljare." Ange ditt postnummer och det kommer att avslöja en lista över de närmaste återförsäljare och servicecenter.
5

Ring generalagenten och be om delar avdelning. Ordna en tid eller tid för att få nyckeln ersätts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73382.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.