Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter bakljus Cover på en 2005 Ford F-150 Lariat

Byta bakljus kåpan eller objektivet på din 2005 Ford F-150 lastbil kräver ersätta hela bakljusaggregat. Aggregatet och objektivet är gjutna tillsammans och kan inte separeras. Byte bakljus församlingarna är tillgängliga från Ford, de flesta bildelar butiker, gårdar bärgning och vissa delar specialitet återförsäljare. Ersättning av aggregatet tar cirka 10 minuter med användning av grundläggande verktyg. Kontrollera lamporna när du har bakljus täcker off, och ersätta glödlampor som inte fungerar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan på din 2005 F-150, vilket gör att bakluckan för att vila på de bärande kablarna. Lokalisera de två skruvarna i sängen där bakluckan stängs. De fästskruvar skruvas in i bakljusaggregat.
2

Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan. Ta tag i bakljusaggregat bakifrån och dra den rakt bakåt, ta bort den från lastbilen. Dra inte ut så långt att du skadar trådarna bakom det.
3

Lokalisera glödlampa uttag på baksidan av enheten. Vrid glödlampan uttag moturs och ta bort dem från enheten. Släng den gamla enheten.
4

Installera glödlampa uttag på baksidan av den nya bakljusaggregat, vrida dem medurs för att låsa dem på plats. Skjut in den nya enheten på plats på lastbilen. Skjut in enheten tills är sätena helt.
5

Montera de två skruvarna och dra åt dem med en stjärnskruvmejsel. Dra inte åt skruvarna så mycket att de gänga i plast, vilket skulle kunna knäcka huset. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73235.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.