Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter en spegel på passagerarsidan på en 2002 Tundra Pickup

Den 2002 Toyota Tundra har mycket stora sidospeglar visa att minimera blinda fläckar medan dragande stora belastningar på flaket eller dra släpvagnar. Speglarna gör det lättare att köra, men också göra spegelglas mer sårbara för passerande fordon eller föremål som skulle kunna knäcka tjock plast. Lyckligtvis side backspeglar kopplar till spegeln justering motorn på samma sätt som en kulled. På baksidan av spegeln har en rund sockel gjutna i till den och den övre delen av spegeln motorn har en boll gjuten på den. De två delarna pressas samman för att tillåta spegeln att svänga i spegelhuset under justeringar. Instruktioner
1

Vänd ena sidan av spegeln i huset som du skulle när du justerar den. Om du ändrar förarsidan spegel, tryck in den högra sidan av spegeln. Om justering av spegeln passagerarsidan på tundran, skjut in på vänster sida av spegeln. När du trycker en sida av spegeln i huset, det orsakar den andra sidan av spegeln för att sträcka sig ut från huset. Detta ger tillgång till baksidan av spegeln. Gör justeringen med spegeln motorn via den elektroniska skaderegleraren på den inre dörrpanelen eller göra det genom att trycka på glaset med handen.
2

Pressa fingrarna bakom Tundra s sidospegel och dra utåt på den för att separera bollen och muffkopplingsdetaljen. Det tar en liten mängd av tryck för att bryta de två isär. Men du kommer inte skada spegeln motorn.
3

Placera den nya spegeln i huset. Spegeln är en tight passform inuti huset. På grund av den snäva passformen, bollen och muffkopplingsdetaljen automatiskt ställer upp.
4

Push i ansiktet av Tundra spegel med bollen på din knytnäve tills bollen och uttaget pop tillsammans. Du hör en liten pop som de två tryck ihop. Detta gör att du vet att spegeln är ordentligt ansluten till motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72876.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.