Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur kontrollerar jag att en Insprutare fungerar korrekt ?

Fungerande bränsleinjektorer tillåter ett fordons motor att köra och prestera på en hög nivå . Men även en liten igensättning av en injektor tillräckligt för att orsaka körbarhet problem med din bil . Det är fördelaktigt att kunna avgöra om en insprutare fungerar . Symtom
p Det finns flera symptom en bil kan visa som hjälper dig att avgöra om din insprutare fungerar , t.ex. strömavbrott till fordonet . En bil som tvekar när du försöker ta bort från en död stopp är också ett klassiskt tecken på bränsle injektor problem .
Testa

annat sätt att kontrollera och se om dina spridare fungerar korrekt är att köra ett flöde test på dem . Standarden hastighet med vilken bränsle skall strömma från injektorerna kan jämföras med injektorn nuvarande flödeshastighet. Ett flöde som inte är upp till par visar att dina injektorer har problem som måste ta itu .
Miltal

Ytterligare ett sätt att hitta ledtrådar om tillståndet för dina injektorer är genom att räkna ut den körsträcka som har rest med dem . Eftersom experter tyder på att bränsleinjektorer bör rengöras innan 30.000 miles , sträckor över detta riktvärde indikerar ett behov av att åtminstone ha dina bränslespridare kontrolleras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74493.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.