Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort stagen på en Plymouth Neon '99

Om du märker din Plymouth Neon studsar på vägen, kan stagen på fordon har blåst. Om inte fasta, andra problem, såsom oregelbunden däckslitage eller bromssystemet frågor, kan uppstå. Byte av stagen kan vara svårt, men det kan göras med rätt verktyg. Det första steget är att ta bort de gamla stagen från bilen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
Framfjädring
1

Höj bilen upp i luften med hjälp av domkraft och fäst den på pallbockar. Dubbelkolla att fordonet är säker innan du kryper under den. Ta bort alla däcken med däcket järn och lägg dem åt sidan.
2

unbolt bromsledningen fästet på sidan av staget med en skiftnyckel. Ta sedan bort muttrarna på bultarna i botten av staget med en fast nyckel och en 3/8-tums Ratchet och uttag, men hålla bultarna på plats. Addera 3

Öppna huven och använda spärrfunktion för att skruva isär toppen hos stöttan från strut torn. Flytta sedan tillbaka till fenderwell och dra ut skruvarna på stagen, då stagenheten själv.
Rear Suspension
4

unbolt bromsledningen fästet på baksidan av staget med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Placera sedan domkraften under bakre fjädring och Jack upp den så att den håller trumman upp, men inte lyfta upp bilen.
5

Unbolt lägre strut bultarna bakifrån bromstrumman hjälp en 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel, men lämnar åt bultarna på plats så att staget inte faller ut ur suspensionen.
6

Pop stammen och dra tillbaka fabriken mattan att avslöja toppen av stagen. Skruva loss stagen från fjäderben med 3/8-tums Ratchet och uttag.
7

Dra bultarna ur botten av fjäderben med händerna, dra sedan staget ut ur den bakre suspension. Installera däcken på bilen och sänka bilen på marken med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72148.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.