Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort det filter Bolt Fuel i en 98 Camry 4 Cylinder

Bränslefiltret på en 1998 Toyota Camry är monterad på brandväggen i motorrummet , och skruvas dit med ett par av hex - bultarna . Detta filter ska bytas ut och ersättas med ett nytt på en regelbunden basis , annars motorn kan ha tomgång problem , liksom andra frågor relaterade till låga förhållanden bränsletryck . Detta är inte en svår process , och bör bara ta cirka 15 minuter att göra . Saker du behöver
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på bränslefiltret på brandväggen . Den har en metall bly som löper in i den från basen av filtret , och en flexibel linje som kommer ut toppen av filtret. Placera tråget under filtret .
2

Lossa botten bränsleledningen på bränslefiltret med hjälp av en rad skiftnyckel . Dra sedan bort plastlocket på toppen av den övre bränsleledning med båda händerna och dra den uppåt för att ta bort klämman . Tryck därefter in klämmorna på sidorna av bränsleledningen för att ta bort den övre bränsleledningen från bränslefiltret .
3

unbolt bränslefiltret från brandväggen med 3/8-tums ratchet och uttag . Häll ut innehållet i avloppet pan och kasta det gamla filtret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72138.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.