Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en Automotive Dent

Om du har varit i en liten Fender Bender eller bara har några dings i din bil, kanske du vill ta bort dessa bucklor. Om buckla som du vill ta bort är i en lätt att nå plats och om det inte är för stor, så du kanske kan faktiskt ta bort det på egen hand. Ta bort en bil buckla på egen hand kan vara en snabb-och-enkel fix. Saker du behöver
kolv eller stor sugkopp
Flat metallstycke
Rag eller trasa
Flat-ended Hammer
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta en gummi kolv, som du skulle använda i ett badrum, eller en stor sugkopp och fukta kanterna på gummit med lite vatten. Sätt kolven över buckla och skjut in för att få sug och sedan dra ut mot dig. Ge det ett par försök för att se om det kommer att ta bort buckla.
2

Hitta ett plant stycke av metall som är nära i storlek till buckla du försöker ta bort. Slå in plant stycke av metall i en trasa eller duk. Detta kommer att förhindra den från att skrapa färg. Har någon hålla den inslagna metallbit på utsidan av bilen där buckla ligger. Addera 3

Använd en hammare med en platta änden slår i buckla ut från undersidan. Se till inslagna metallbit är på andra sidan av där du hamra. Börja hamra på de grunda ändarna av buckla och arbeta mot de djupare delarna av buckla. Detta hjälper till att hålla dig från överbelastning av metallen. Var noga med att inte hamra där det inte fanns några bucklor som du kan skapa en ny buckla.
4

Leta efter en paintless buckla borttagning specialist inom ditt område för att ta bort envisa buckla som du inte kan få ut själv. Fråga vänner och kollegor för en remiss om du inte vet var någon av dessa typer av butikerna ligger i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71920.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.