Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Vanagon Body Restoration Tips

Den Vanagon håller sin plats som den tredje generationen av Volkswagen Transporter. En viktig distinktion i Vanagon är att dessa fordon var den sista Volkswagen ska göras med en bakre motor istället för en främre motorn. Dessa stora fordon verkar mycket box-liknande utseende och njuta av ett stort efter av gör-det-själv-bil människor som gillar att arbeta med fordon. Byt bränsleslangar & Vätskor

Vanagon har en bred följande, men detta fordon också kommer med sin beskärda del av utmaningar. Många ägare som har återställt dessa fordon rankar ersätter bränsleslangar och alla vätskor fordon som en av de viktigaste första stegen i att återställa ett Vanagon fordon. Bränsleslangarna i en Vanagon har ett rykte om att vara spröda eller bär över tiden. På grund av detta är det oerhört viktigt för nya ägare att ersätta dessa delar för att se till att det finns inget katastrofalt sammanbrott i motorn. Alla vätskor måste tömmas, och nya vätskor tillsätts, såsom olja, vindrutetorkare vätska och kylvätska.
Ta hand om drivknutar

Denna modell av Volkswagen kräver rengöring och skötsel av alla konstant hastighet (CV) leder. Det handlar inte bara städa ut gammalt fett och kontrollera var och en, men också noga med att smörja alla leder för att hålla drivaxeln funktion. Detta är ett område som inte bör förbises eftersom denna mindre bit av underhåll eller restaurering kommer att spara mycket pengar på lång sikt jämfört med en skadad drivaxel.
Beställ en instruktionsbok

Ett mycket bra tips för personer som vill återställa en Vanagon är att beställa den officiella bruksanvisningen. Även om Volkswagen slutat göra dessa fordon under 1992, på grund av populariteten av detta fordon instruktionsboken är fortfarande tillgänglig på nätet från många olika platser. Varje restaurering jobb kommer att bli mycket lättare med den faktiska företagets officiella bruksanvisning än utan den.
Varning för uppgraderingar

många gör-det-själv Vanagon fans gillar detta fordon på grund av alternativen när det gäller att "uppgradera" eller byta bilen. Detta kan köras från att lägga till en andra motor eller batteri för att göra bilen mer grön med biobränslen. Även om dessa uppgraderingar kan göras av erfarna mekaniker, för en ren restaurering är det bästa sättet att gå är att återställa bilen till sitt ursprungliga tillstånd först. Ändringar eller tillägg kan alltid göras senare, om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74570.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.