Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man tar bort en dörrpanel Inuti en Toyota Camry

Dörrpaneler är ett förbisett område i de flesta bilar. De ses och används varje gång du kör din bil, men får inte mycket uppmärksamhet tills något bakom dem går fel. Toyota Camry dörrpaneler som måste bort för att byta dörrlås, fönster glas eller för att installera ett nyckellöst system för inresa. Lär dig hur du tar bort en dörrpanel i en Toyota Camry och slutföra din reparationsarbeten, utan att behöva gå till en professionell. Saker du behöver
Skruvmejslar (platt huvud och Phillips) katalog Flat nyfikna verktyg
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren så bred som möjligt och rulla fönstret upp helt. Hitta och ta bort fem skruvar och två clips i dörrpanelen. Två skruvar är placerade på baksidan av panelen, är två andra placerad under armstödet, ett nära ljuset och den andra framför ljuset. Den sista skruven är placerad på framsidan av armstödet bakom en triangel formad plastpanel, direkt under dörrhandtaget. Bänd denna panel med en skruvmejsel för att ta bort skruven undertill. De två klippen är nära dörren och är små plast cirklar. Tryck dem in med en liten skruvmejsel och dra ut dem.
2

Avlägsna plasten trim runt dörrhandtaget. Använd en skruvmejsel eller nyfikna verktyg för att smälla plast ut från luckan. Vicka runt tills det lossnar från dörrhandtaget.
3

Använd en skruvmejsel eller bända verktyg i nederkant av dörren. Bänd bort från dörren tills clipset under kanten poppa ut. Dessa är plastclips under kanten på botten och sidorna av panelen. Försiktigt pop dem ur hela dörrpanelen. Den övre delen av panelen hålls på plats vid fönstret trim. Flytta panelen fram och tillbaka tills den är fri från fönstret trim.
4

Haka tråden kontakter och ledningar med en vanlig skruvmejsel. Luckan är nu fri från dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/71107.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.