Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur vet man att rotera Däck

Roterande bilens däck maximerar livslängden på däcket och veta när man ska rotera däcken är något som varje bilägare måste lära sig. Det finns flera metoder för att hjälpa en bilägare att hålla en ordentlig schema däck rotation. Saker du behöver
Bruksanvisning
Underhåll journal
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens tillverkarens handbok för de rekommenderade tider för att rotera däcken. Om du inte äger eller kan inte hitta din instruktionsbok, köpa en instruktionsbok eller reparation guide på nätet på webbplatser som Carstuff.
2

Rotera däcken med en allmän tumregel om du kan 't hitta en instruktionsbok. De flesta däck kräver rotation efter 5.000 till 7.000 miles.
3

Pair däckrotation med oljebyten som ett annat sätt att upprätthålla ett schema däck rotation. Rotera däck vartannat oljebyte om oljebyten sker var 3000 miles.
4

föra anteckningar om när du utför däck rotationer i ett kalkylblad eller i en bil underhåll journal. Förvara tidskriften i garaget eller bilens handskfack.
5

Meddelande om bilen börjar att hantera dåligt vid inbromsning eller i termer av däckets dragkraft, speciellt om vägen är hal eller våt. Dålig hantering visar också behovet av att rotera däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/70957.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.