Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur du aktiverar ditt Remote Starter av Mobiltelefon

En bil starter kan du starta bilen på avstånd med hjälp av en fjärrkontroll. Sätt fjärrkontrollen borta och istället använda din "smartphone" mobiltelefon för att starta bilen. Först installerar en "bil starter" program på mobilen. Skaffa detta från en cell pone Application Store som ger programmet kompatibelt med telefonen. Inga speciella kunskaper behövs för att kunna använda mobilen för att fjärrstyra starta bilen. Saker du behöver
Mobiltelefon Application Store
Visa fler instruktioner
1

Välj ikonen för mobiltelefon Application Store på skärmen i mobiltelefonen. Ange "bil starter" i "Sök" textrutan på butikens skärmen med hjälp av direkthjälpen eller fysiska tangentbordet. Välj en "bil starter" program från listan som presenteras i kolumnen nedanför
2

Klicka på "Download"-knappen på skärmen "Sök.", Om programmet är gratis, ange ditt lösenord på det textfält som visas. Klicka på "Install" och vänta så hämtar programmet på mobilens skärm. Om en betalning krävs, klickar du på knappen "Köp", skriv in ditt lösenord i textfältet som visas klickar du på "Installera" och vänta så hämtar programmet på mobilens skärm.
3

Tryck på ikonen för bilens startmotor programmet på skärmen för att starta den. Tryck på "Inställningar"-ikonen. Ange säkerhetsinformationen som du fick för att komma åt bilen starter i bilen i motsvarande textfält på skärmen. Tryck på knappen "Spara" för att spara inställningarna.
4

Tryck på "Home"-knappen för att komma åt programmets kommandoknappar. Tryck på "Start"-knappen för att starta bilen på distans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63262.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.