Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Remote Car Starter Lokal installation

Fjärrstyrda bil förrätter kan vara praktiskt när vädret blir kallt ute och du kan starta din bil inifrån huset eller annan plats. På så sätt kommer din bil vara varm när du är redo att skriva den. Remote bil förrätter kan också fungera som ett förbättrat säkerhetssystem. Innan du köper en avlägsen förrätt, kontrollera med fordonets tillverkare eftersom inte alla enheter är kompatibla med alla bilmodeller. Saker du behöver
Remote startsats
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejselsats
Wire strippor
Hylsnyckelsats
Värmekanon borrmaskin
eltejp
Krympsvep
Visa fler instruktioner
1

Studera fjärrkontrollen starter manuella och välj vilken funktion du vill använda. Många avlägsna starter system tillåter möjligheten att lägga till extra säkerhetsfunktioner. Några starter kan lägga till funktioner som rullar ner windows på en varm dag och poppar stammen för lastning objekt. Varje drag överensstämmer med fler individer kablar är anslutna till bilens elektroniska system.
2

Pop huven på din bil och ta loss den negativa batterikabeln.
3

Ta bort panelerna under ratten, under instrumentbrädan och förarsidans kick panel med en hylsnyckel eller skruvmejsel. Detta kommer att ge dig tillgång till alla nödvändiga kablar.
4

Undersök ihåliga utrymmet under instrumentbrädan och hålla fjärrkontrollen starterns datorer och mottagande enhet upp till den. Hitta en plats där det finns tillräckligt med utrymme för att montera den mottagande enheten till ramen av interiören Dashboard Komponenter. Tillåt gott om utrymme för den panel som ska installeras. Fäst fjärrkontrollen startsystem till ramen under panelen med epoxi eller band dragkedja. Kontrollera att systemet är säkert.
5

Trimma trådarna i någon funktion som du inte vill använda med en kabelskalare eller avbitartång. Dessa ledningar bör kapas till en längd mellan 2 och 4 inches. Fjärrkontrollen starter manualen kommer att beskriva vilken tråd ansluter till vilken funktionen på den mottagande enheten. Säkra de återstående trådarna tillsammans med eltejp.
6

Markera varje tråd med dess funktion med hjälp av en markör och maskeringstejp. Också märka varje tråd är en del av bilens elsystem. Använd en tekniker manual för att ange platsen för trådarna för var och en av de funktioner som kommer att fästa till den fjärrstyrda startmodulen. Se till att hitta några av de mer viktiga trådar såsom tändningen tråd, förrätt tråd och huvudströmbrytaren tråd.
7

Snip trådarna hör till fordonet med avbitare. Skarv och löda i ledningarna från den fjärrstyrda startmodulen systemet till ledningar av fordonet med en lödkolv. Löd trådarna tillsammans för varje separat funktion av den fjärrstyrda startmodulen systemet. Vind krympplast runt de förenade tråddelarna och värma krympplast med en tändare tills den sluter sig kring förenade ledningar. Fäst den svarta kabeln från fjärrkontrollen startsystem till ramen på bilen så att den kan korrekt mals till den mottagande enheten.
8

Sätt tillbaka den negativa batterikabeln till fordonet och testa fjärrkontrollen starter för att säkerställa det fungerar korrekt. Om det inte är, kontrollera ditt arbete och se till att kablarna är ordentligt anslutna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63279.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.