Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Vad är den typiska kostnaden för att installera en Fjärrstart för 2006 Highlander?

En fjärrstart gör att du kan starta bilen utan att du är i den. Du kan starta bilen med en knapptryckning och avgöra hur länge fordonet körs innan du går in i fordonet. Fordonet kommer att värmas upp och redo att gå när du är. Eftermarknad avlägsna starter kan installeras på 2006 Highlander. Fjärrstart /Keyless Entry Kostnad

Kostnaden för installationen är cirka 450 från 2010. Startmotorn har en 2.000-meters räckvidd och kan ställas in att köras för 3, 15 eller 25 minuter. En kall väderlek läge finns också.
Ytterligare tillval

Ytterligare funktioner kan läggas till fjärr-starter. En valfri trunk release och panik-knappen finns. Kostnaden för dessa alternativ är cirka 40 to $ 50 extra varje med 2010. Det kan också finnas en extra avgift på $ 80 för hybridfordon.
Garantier

Eftermarknad avlägsna förrätter kommer med begränsade garantier. Garantin gäller för den ursprungliga köparen och garantier inte kan överföras. Läs garantin informationen noggrant för att fastställa vilka starter att köpa. Förändra eller manipulering med startmotorn kan göra garantin ogiltig.
Installatörer

Remote förrätter finns på fordonsindustrin tillbehör butiker. En lista över lokala installatörer och distributörer finns i gula sidorna eller på nätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63278.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.