Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur du ändrar Starter på en 1994 Oldsmobile 88 Royale

Startmotorn i 1994 Oldsmobile 88 Royale använder batterispänning och ström för att rotera motorn när startnyckeln vrids till läge "START". Om en kort utvecklas i startmotorn eller solenoid, eller om borstarna i motorn förlora kontakten, kommer startmotorn kräver utbyte. Ändra starter i den här bilen liknar förfarandet för andra General Motors framhjulsdrivna bilar och du kan oftast göra det i ungefär en timme. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Koppla den negativa batterikabeln från batteriet med hjälp av en 8 mm nyckel för att skruva loss kabeln bulten. Batteriet i 1994 Oldsmobile 88 Royale ligger i passagerar-sida fram i motorrummet mellan kylaren och kylvätskebehållaren. Blockera bakhjulen med hjälp av stoppklossar och placera golvet
2

domkraften under framför den främre hjälpramen, under framsidan av bilen bakom den främre stötfångaren. Dra åt parkeringsbromsen och lyfter bilen med domkraft tills du har tillräckligt med utrymme för att arbeta under. Placera pallbockar under vänster och höger sida av hjälpramen och sänka bilen på läktarna att stödja vikten av bilen på ett säkert sätt.
3

bort plasten inspektionsluckan som omger framsidan av startmotorn genom att ta bort de två 10 mm bultar med en skiftnyckel. Ta bort fästet från baksidan av startmotorn med en hylsa, förlängare och spärrskaft.
4

Ta bort de två 15 mm starter bultar som fäster startmotorn till motorblocket med hjälp av en 15 mm hylsa och Ratchet och sänka startmotorn ner något. Ta bort 13 mutter mm kabel och 8 mm starter signalledning mutter från baksidan av startmotorn solenoid, som ligger på toppen av startmotorn, och sänk gamla starter till marken.
5

Transfer stöd fäste på baksidan av starter att den nya starter och glida startmotorn i läge. Montera kabeln och startmotor signal ståltråd på baksidan av startmotorn och dra dem tätt med skiftnycklar.
6

Sätt de 15 mm starter bultar genom startapparaten i motorblocket och skruva fast dem i ett par varv . Skruva bultarna fästet genom fästet i motorn och vrid dem några varv. Dra åt starter bultar och muttrar fäste ordentligt. Sätt tillbaka inspektionsluckan runt framför startmotorn.
7

Anslut den negativa batterikabeln och dra kabeln bulten. Hissa upp bilen från läktaren och ta läktarna. Sänk bilen till marken. Starta motorn för att kontrollera reparationen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/63225.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.