Svenska Bil >> Auto Repair >> Bil Förrätter >> Content

Hur man tar bort Starter från en 1995 Buick LeSabre

Ta bort startmotorn från 1995 Buick LaSabre gör att du kan ha det bänktestade eller ersättas om starter har slutat fungera. Starter på LaSabre sitter på förarens sida av motorn, nära baksidan. I själva verket, bultar den till motorblocket men skjuter in i balanshjulkåpan för att engagera den flexplåten på motorn. Om du tar bort den för att ersätta det är startmotorn finns på alla Biltema. Saker du behöver
Wrench in
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Ratchet
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera den negativa batteripolen på batteriet i motorrummet. Ta bort bulten från batteriet kabeländen med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteripolen och isolera om från batteriet medan du arbetar på startmotorn.
2

Placera en domkraft under främre hjulupphängningen på bilen och höja den främre änden från marken. Placera en uppsättning pallbockar under ramen rälsen och sänk domkraften tills bilen vilar säkert på läktaren. Leta starter från under bilen.
3 p Det finns två anslutningar på baksidan av startmotorn, är en "B" terminal och är en enda stor tråd, oftast röd i färgen . Ta bort muttern från denna terminal med en hylsa och spärrskaft än skjut kabeln off. Den andra kontakten är av "S"-terminalen och är en mindre svart kabel. Ta bort låsmuttern från denna terminal med din socket och ratchet nästa. Skjut kabeln utanför terminalen och ställa in både "B" och "S"-kablar åt sidan för nu.
4

Flytta till framför startmotorn och lokalisera de två fästbultarna som går upp genom starter och i motorblocket. Avlägsna den yttre skruven med en hylsa och spärrskaft först. Ställ den åt sidan och ta sedan bort den bakre bulten med hylsa och spärrskaft men den här gången, stödja startmotorn så att den inte faller.
5

Sänk starter ur motorrummet och ta sedan bort den från under bilen. Se till att du sparar någon hårdvara eller shims som du tog ut när du tar bort bultarna, du kommer att behöva dem för att korrekt installera startmotorn

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/car-starters/62963.html

Previous:
Next:

Bil Förrätter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.