Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man identifierar tvåcylindriga kompressorer

Luftkompressorer kommer i en mängd olika typer , storlekar och styrkor . Typiska kompressorer kommer i en-eller två - cylindriga versioner för att passa kraven i de verktyg de makt . En tvåcylindriga , även kallad två - cylindrig , kompressor kommer att möjliggöra mer kraftfulla verktyg för att köra än en encylindrig kompressor kommer att tillåta . Saker du behöver
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1 A tvåcylindriga luftkompressor innehåller två cylindrar som är lika i storlek .

observera om kompressor i fråga har en eller två cylindrar . Twin - cylindriga kompressorer är enstegs kompressorer med två cylindrar av samma storlek som fungerar parallellt med varandra . På husägare /entreprenören nivå , fungerar som de flesta av de tvåcylindriga modeller bara encylindriga versioner , förutom att det finns två slag per varv istället för en.
2 p Om det finns två cylindrar på luften kompressorn i fråga , lyssna på om båda cylindrarna komprimera luften samtidigt , eller om de alternativa komprimering .
3

Identifiera en tvåcylindrig kompressor genom att bestämma att båda cylindrarna komprimera luften samtidigt . Alternerande cylindrar visar en tvåstegs kompressor , snarare än en tvåcylindrig kompressor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62845.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.