Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man målar akryllack

Automotive akryllack är en föredragen finish för show bilar. Måla en bil med akryllack är extremt arbetskrävande. Tillämpas korrekt, kräver akryllack bil färg upp till 24 lager färg appliceras över tre till fyra dagar. Den resulterande yta ska ha en exceptionell glans och mjukhet. Saker du behöver
Air kompressor
färg spruta
akryllack 400-slippapper
thinner sälja Grease Remover Review Rena trasor
Visa mer Instruktioner
1

Prime fordonet med ett lager grundfärg och låt den torka.
2

Förbered bilen exteriör för lacken. Förberedelserna för akryllack följer många av samma steg som alla bil färg jobb. Rengör grundade ytan med fett removers och rena trasor. Slipa ytan med 400 grit våtslippapper. Blås rent ytan med tryckluft och torka med en klibbduk.
3

Applicera första lagret av lack. Den initiala beläggningen bör appliceras med en hastighet av en och en halv delar tunnare till en del lack. Alkoholen inom lack och tunnare kommer indunsta i några minuter, så att en andra beläggning som skall tillämpas nästan omedelbart. Upprepa denna process tills sex till åtta skikt appliceras under samma dag. Låt lacken torka över natten eller längre --- upp till så mycket som tre dagar --- under fuktiga förhållanden.
4

Våt sand bilen och rengör och torka ytan innan ytterligare sex till åtta lager av lack. Varje ytterligare dagens tillämpningar av lack ska blandas med mer och mer tunnare så att det slutliga skiktet är tre delar tunnare till en del lack. Fortsätt att upprepa dessa steg tills den önskade finishen uppnås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62470.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.