Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man fylla i formulär Auto Body

Vid någon punkt måste du ta din bil till en bilverkstad för att få arbete. Varje organ arbete utförs av en tredje part auto-body shop kommer att kräva ett avtal formulär som du behöver fylla ut. Vissa auto-organ butiker kommer att fylla ut detaljerna i det utförda arbetet och sedan be dig att underteckna formuläret så att du har ett avtal om det arbete som ska utföras. Se till att du fyller i formuläret korrekt eller åtminstone förstå själva formuläret före undertecknandet den prickade linjen. Instruktioner
1

Skriv in din personliga information såsom namn, adress, postnummer och datum du tog bilen in till butiken. Var noga med att bara fylla i tomrummen och skriv ditt namn i manus, och inte skriva någon rad ännu. En signatur behövs längst ned i formuläret för att visa att du samtycker till det utförda arbetet och kostnaden som uppskattas. Signering innan bilen har inspekterats ger auto-body shop friheten att skriva in varje pris de känner bland.
2

Skriv in uppgifter om din bil i den andra delen av formuläret. Detta inkluderar märke och modell, år, mätarställning, bil tagg och chassinumret. Bilen detaljer och identifikationsnummer kommer att vara i instruktionsboken i handskfacket. VIN-nummer kan också hittas inuti förarsidan dörrkarmen. Formuläret tillbaka till auto-body shop
3

Hand och låt dem undersöka bilen. När de har en uppfattning om det arbete din bil kräver, kommer de att fylla i blankett avsnitten relaterade till rekommenderade arbetet och de delar du behöver köpa. Butiken klart kommer märka både objektet och priset, så se till att kolla upp på matte.
4

Diskutera allt du vill ha gjort på din bil med body shop, sedan få dem skriver i det totala reservdelar, arbete, delsumma, moms och total kostnad. Var noga alla kostnader är tydligt markerade på formuläret, sedan underteckna avtalet på botten av formen. Denna signatur verifierar att du vill ha det utförda arbetet och är överens om att det totala priset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62797.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.