Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man målar en Fiero

General Motors Pontiac Fiero är en sportbil som kom ut mellan 1984-1988. Företaget gjorde mindre än 400.000 Fieros, och idag bilen har något av en kultstatus. Måla bilen själv kräver skicklighet med en pistol och en lämplig plats för att utföra uppgiften. Saker du behöver
måla pistol
Sander
Tape nära Old tidningen
Paint
Avfettaren
Rena dukar
Visa mer Instruktioner

1

Hyr en färg pistol och köpa tillräckligt med färg för att slutföra uppgiften. När du går till auto måleriet, söka råd från personalen så att du vet exakt hur mycket färg du kommer att behöva.
2

Tvätta bilen för att se till att den är fri från damm och grime.
3

Parkera bilen i en lämplig ren, torr plats. Ett garage är perfekt, men du bör täcka något som du inte kan flytta ur vägen. Du bör låta en lucka på tre meter runt bilen.
4

Förbered Fiero för målning genom att försiktigt slipa hela bilen. Den effekt som du är ute efter är att instegsskydd upp det lite, inte ta bort den befintliga lacken. Denna process kommer att göra den nya färgen ska fästa bättre. Du bör inte använda en primer på din Fiero, såvida du inte har betalat de extra pengar och investerat i en katalyserad primer. Om du försöker använda en vanlig en, kommer den nya färgen fäster inte till bilen.
5

Torka bilen överallt med avfettningsmedel för att se till att bilen är helt ren.

6

Täck alla hjul, fönster och trimma med tidningen och tejp.
7

Blanda färgen enligt tillverkarens anvisningar och fyll färg pistol. Tape flera stycken av tidningen mot en vägg och öva din målning rörelse tills du är nöjd med processen och trycket.
8

Applicera flera tunna lager av färg i en svepande rörelse så att varje skikt torka innan sätta på nästa. Det är viktigt att tillämpa tunna lager för att undvika risken för körningar.
9

Låt färgen torka och sedan tillämpa den övre klarlack på samma sätt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62822.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.