Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

1970 GTO Floor Installation

Sant bil restaurering tar tid, planering och hårt arbete. Oavsett om det är ett komplett off-frame restaurering eller en mycket mindre tidskrävande, arbeta intensivt arbete, måste du utföra processen korrekt. Om du inte gör det, kommer bristen på arbete och misstag vara märkbara och förstöra något värde du hoppades att lägga till bilen. Golv installation, ett gemensamt behov av bilar, t.ex. 1970 GTO grund av rost problem, är ett område som många gånger blir bara en lapp och fyllning jobb, punktsvets lapp eller sämre. Eftersom golvet brister är oftast lätt att upptäcka, göra allt för att göra dem professionellt. Saker du behöver
Rotisserie rack
nötande hjul
Air kvarnen
Single bit golvaggregatet
Air skiftnyckel och uttag
Welder
Visa fler instruktioner

1

Ta bort säten, fram och bak, och ställ dem åt sidan. Också ta bort konsolen, om den finns, och mattan ner till metallen. Montera bilen på spett rack.
2

Inspektera golvet i GTO noggrant och leta efter det bästa sättet att ta bort hela golvet från baksätet till tå panel. Leta efter det snabbaste sättet att minska den nuvarande golv ut helt när du gör så få nödvändiga nedskärningarna möjligt och spara baksätet fästen du behöver med det nya golvet. One-piece totala golvytan transplantationer är det bästa sättet att undvika en hel del arbete och ändå sluta med en dålig kvalitet golv. Addera 3

Brace GTO på en upphöjd rack ordentligt. Titta och se om de inre rockers måste tas ut och överföras till det nya golvet. Rengör och slipa den ursprungliga punktsvetsar med en slipskiva och en air grinder, utsätta dem tillräckligt för att tydligt se och arbeta med.
4

Borra ut de exponerade punktsvetsar. Använd luft hammare och plasma cutter att skära ut den största delen av gamla golv. Använd skärfräseggarna och övningar för att ta bort svetsarna på sidorna bak och fram.
5

Transfer och fäst i baksätet fästena på den nya våningen med en luft skiftnyckel och uttag. Rada upp punktsvetsar på nya golvet med den ursprungliga ramen. Mät sitsen konsoler och rada upp dem på plats på det nya golvet.
6

bort de inre rocker paneler och inspektera dem för rost. De är oftast i bra form, och du kan använda dem med det nya golvet. Med all överflödig metall avlägsnas, stansa ytterligare hål i ytterkanten av golvet ramen för en fast punktsvets installation.
7

Montera det nya golvet på plats underifrån med hjälp av minst två andra arbetare. Kläm den på plats, och sätt plåtskruvar för att hålla golvet på plats. Slutför pluggsvetsarna först, sedan använda punktsvetsar med början från mitten och arbeta utåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62823.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.