Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man byter parkering församlingen om min F-350

Några F-350 modellerna har separata församlingar parkeringslykta som måste bytas ut om de skadas eller på annat sätt är defekt. Andra modeller har inte separata enheter, utan är parkeringen glödlampan endast knuten till strålkastare fallet. Om enheten inte är skadad, kommer du helt enkelt ersätta glödlampan parkeringslykta snarare än dess mål. F-350 använder en annan inställning exteriör lampa än andra F-seriens lastbilar, såsom F-150. Saker du behöver
Tänger Wrench
eller hylsnyckel
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av yttre strömbrytare kontroll. Stäng av F-350: s motor. Öppna huven och vrid inställningsmuttern runt den negativa (svarta) batteri kabeln med en skiftnyckel. När muttern är lös, dra kabeln uppåt tills den lossnar från batteriet.
2

Undersök omkrets parkeringslampa att hitta tre skruvar och en bult. Parkeringen lampan är på utombordaren kanten av strålkastaren fallet. Den är tillgänglig även när huven är stängd. Ta bort de tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel, ta bort bulten med en tång eller en hylsnyckel
3

Guide parkeringen lampaggregatet mot dig för att ta bort den.. Koppla ledningsnätet från lampan på baksidan. Ta tag i lamphållaren och vrid den moturs för att lossa den. Dra det rakt ut tills den lossnar från enheten.
4

Sätt parkering socket lampan i fästet på baksidan av det nya parkeringshuset lampenheten. Vrid den medurs för att fästa den, sedan koppla in kablaget.
5

Skjut montering parkering lampan i sitt fäste. Dra åt de tre skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Dra åt skruven med hylsnyckel eller tång.
6

Placera den negativa batterikabeln tillbaka till batteripolen. Dra åt sin inställning mutter och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62840.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.