Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Kan du sätta Glasfiber Över ett Body Filler ?

Termen " glasfiber " hänför sig till ett kompositmaterial som innehåller polyesterhartser armerade med glasfiber. " Body filler " betyder en plast spackel gjord av polyesterharts och fyllmedel . Kompatibilitet

Generellt omfattar glasfiber det skadade området och spackel skapar en slät yta . Används tillsammans , t.ex. i båt reparation , går kroppen spackel över glasfiber eller direkt på det skadade området .
Vidhäftning

Glasfiber och spackel följer mekaniskt till den underliggande ytan , som är uppruggad för att tillåta glasfiber eller fyllmedel för att gripa den. I vissa fall , efter borrning av hål till en yta , pressar användaren fyllmedlet i hålen . De spacklade greppar kanterna på hålen , som hjälper filler att hålla sig till ytan . Ett polyesterharts gelcoat häftar väl till antingen glasfiber eller spackel .
Finishing
filler

Body vanligtvis täcker glasfiber , eftersom fibrerna i glasfiber inte kommer att ge en slät yta . Användare kan smidigt sand spackel och bruk upprepade applikationer av det att skulptera ytan former såsom skrov kurvor eller på relingen kanter , innan gelcoaten för en blank yta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62821.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.