Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur reparera kroppen av en Jeep Wrangler

Stora skador på fordon bör hanteras av en professionell verkstad. Det är dock möjligt att hantera små organ reparationer på din Jeep Wrangler. Dessa områden av mindre skador på en bil varierar från små repor, för bucklor, till hål som skapats av rost. Var och en av dessa har sin egen metod för att reparera bilens ytskador, följt av tillämpning skikt grundfärg och måla över det restaurerade området. Saker du behöver
Rubbing
Razor kniv
Filler kit
Nylon applikator
Metall skärmklipp
Stålborste
Wire mesh
Sugkopp
Soft- hammare
träkloss
Sandpapper (150 och 600 grit) katalog Bättringsfärg
liten borste
Handduk /tarp /maskeringstejp
Aerosol primer
sprayfärg

Visa fler instruktioner
Repor
1

Gnid alla ytliga repor - där repor inte går ner till metallen - lätt med en gnugga förening för att ta bort lös färg och vax, skölj området.
2

Plocka bort rost från repad yta, med hjälp av en rakkniv kniv om du har en djupare repa, sedan tillämpa rost-hämmande färg till området. Coat den repad yta med en glasyr-typ filler med en nylon applikator.
3

Ansök bättringsfärg med en liten borste. Vänta minst två veckor för att helt härda, därefter blanda in det i ytan med gnugga föreningen, och vaxa ytan.
Dents
4

Dra ut små bucklor från utsidan med en stor sugkopp, arbeta dig runt omkretsen av buckla. ut större bucklor från insidan med en mjuk-face hammare
5

Pound. Placera en träbit mot utsidan av buckla som du lätt pund för att hålla metallen sträcks.
6

Ta bort alla skadade färg från området med hjälp av sandpapper eller stålborste. Betyg ytan på plåten med en skruvmejsel.
7

Applicera spackel och bättringsfärg som beskrivs i avsnitt 1.
Hål eller gashes

8

bort all färg från hålet /sår och om en tum av det omgivande området med flera ark sandpapper eller en sliprondell.
9

Klipp bort allt löst metall eller metall som har skadats allvarligt av rost använda metall sekatören. Hammer hålets kanter något inåt, bort all kvarvarande pudrig metall med en stålborste och proppa igen hålet med metallnät.
10

Blanda upp en pasta spackel och harts härdare, följa de exakta instruktionerna som medföljer din filler kit.
11

Applicera filler klistra på det drabbade området med en bred nylon applikator. Sprid filler över ytan med applikatorn tills du får den önskade konturen, vänta 20 minuter och upprepa med en annan päls tills filler når ovanför den omgivande metallen.
12

Slipa filler tills det är även med ytan, som börjar med 180-grit sandpapper och avsluta med 600-grit. Skölj bort allt damm och grus från området.
13

omfatta alla Wrangler som inte kräver målning med en presenning, handdukar och /eller maskeringstejp.
14

Applicera ett lager grundfärg till ytan med hjälp av flera tunna skikt. Slipa grundfärgen med 600-grit sandpapper tills den är slät och vänta på att primern torka enligt sina instruktioner.
15

Ansök sprayfärg i rätt färg till den omålade ytan, applicera flera ljus lager i en cirkulär rörelse från mitten och gå utåt. Vänta 10-15 minuter innan du tar bort tarp och /eller annat maskeringsmaterial.
16

Vänta två veckor för färgen att fullständigt härda innan blandning och vaxning färgen som beskrivs i avsnitt 1.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62873.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.