Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man bygger en Graco Paint Gun

Graco specialiserade på produktion, distribution och användning av fluid-hanteringssystem. Bolaget, som varit verksamt sedan 1926, har byggt ett enastående rykte bygger på högklassiga produkter, avancerad teknisk innovation och utmärkt kundservice. Måla vapen bidrar till en betydande andel av Graco marknadsandelar och många omlackering proffsen använder deras produkter för tillämpningen av basfärger och klarlack. För att förlänga livslängden och för att säkerställa att de fungerar korrekt, bör Graco vapen skalas regelbundet för att möjliggöra noggrann rengöring av sprej kammare och komponenter. Montering är en relativt enkel process. Saker du behöver
Graco sprutpistol
plan arbetsyta
Liten momentnyckel
Silikonfri måla pistol gel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort Graco pistolen och komponenter från pistolen städmaskin och lägg dem på en plan arbetsyta och låt stå i 15 minuter så att förtunning avdunsta.
2

Ta montering luftstyrsystemet och installera om det baktill underdel på pistolen. Ventilen skall vara helt vänt, i ett moturs läge, till ett vridmoment mätning av 85-90 tum-pounds. Detta kommer att ställa in ventilen till det yttersta läget, lämnar den redo för kalibrering när den används nästa.
3

Byt monteringen luftintaget, säkerställer att ventilen vrids till det yttersta läget. Dra åt församlingen luftintaget till ett vridmoment mätning av 205-215 tum-pounds, som arbetar i en moturs riktning.
4

Smörj U-cup spridare och förpackning med en liten mängd silikon-fri färg gun gel. Sätt spridaren på plats och se till att den avsmalnande änden vetter mot bakre delen av vapnet. Placera packningen över toppen så spridaren hålls i läge och dra åt packningen skruven till ett vridmoment mätning av 3 inch-pounds.
5

Byt vågbricka, se till att den kupade sidan ligger direkt mot kroppen av pistolen. Smörj vågbricka med silikon-fri färg pistol gel. Avtryckaren, avtryckaren muttern och avtryckarstiftet kan nu smörjas och monteras innan den återmonteras på vapnet för att hålla vågbricka i position. Ett vridmoment på 15 till 20 tum-pounds rekommenderas.
6

Håll Luftventilaggregat, fjäder och mutter på plats löst mellan fingrarna och skruva fast position bakom utlösningsmekanism. Dra till 175-185 tum-pounds.
7

Tryck vätskenålen i läge genom den bakre delen av pistolen och placera fjädern över större delen av nålen. Smörj låsmuttern med silikon-fri måla pistol gel och skruva på plats. Detta är en justerbar del av vapnet som kräver inget vridmoment kalibrering.
8

Dra tillbaka avtryckaren på pistolen och montera munstycket i luften packningsenhetskammare. Dra till 155-165 tum-pounds. Placera monteringen luftmunstycket över munstycket och dra åt på plats med den kvarhållande ringen. Kvarhållningsringen behöver bara vara handkraft för att stoppa aggregatet luftkåpan vrida eller flytta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62834.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.