Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur att måla över rostade Chrome

Järn kombineras med syre och bildar rost. Rost kan orsaka fula och dyr skada på en slät, glänsande yta såsom en krom stötfångare eller båt rigg. Det kommer att bli allt värre om den inte tas bort och ytan lackeras. Om de lämnas därhän, kan rost äta genom den övre förkromning och förnickling undertill för att exponera basen av råstål. Reparera rostskador i ett tidigt skede kan ske utan inblandning av en professionell och kan spara tid och pengar. Saker du behöver
Spoon
Små plast eller glas
Vinäger
Bakpulver
2 rena trasor
fin stålull
rostskyddande primer
Chrome färg
Chrome tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Stir hushåll vinäger och bakpulver i en liten plast eller glas behållare tills det gör en tjock pasta. Doppa en ren trasa i lösningen tills trasan är mättad. Daub det rostiga området med indränkt ättika trasa. Låt ättika och bakpulver på rostiga området i 5 minuter så att syran i ättika för att lossa rost.
2

Gnid rostiga område med fin stålull för att ta bort rost. Skölj området med vanligt vatten för att avlägsna lösningen och eventuell sand eller partiklar. Torka området med en ren, mjuk trasa.
3

Applicera en primer gjord speciellt för att förhindra rost enligt anvisningarna. Applicera krom färg enligt tillverkarens anvisningar och låt torka. Coat området som har evakuerat och målade med en skyddande tätningsmedel som gjorts speciellt för krom finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62829.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.