Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Tips på att ersätta en Corolla Engine Mount på förarsidan

Toyota Corolla s Powertrain motorfästen behöver sällan ändras --- endast om det finns alltför stora rörelser på de fästen (du kan försöka att flytta fästen med ett spett eller en stor skruvmejsel) eller om delar som gummit har blivit skadat. Den exakta ersättare process för förarsidan mount kan variera beroende på år och motortyp i Corolla. Motor Support

Förutom att höja Corolla främre änden på pallbockar, måste du stödja motorn också. Du kan använda samma domkraft som du först tog upp bilen med. Placera domkraften under oljetråget, se till att du inte placerar den på avtappningspluggen. Du behöver också en träkloss ovanpå domkraften för att skydda pannan. Ett bättre alternativ är en motor hissa som stöder motorn från ovan, det kan endast finnas på verktyg uthyrningsdepåer. Loop lyftdonets kedjan genom krokarna på motorn och höja lyften.
Ytterligare delar

En särskild mount kan anslutas till andra komponenter, beroende på motortyp inom bilen. Om bilen har manuell växellåda, är det sannolikt en andra fäste fäste på förarsidan mount. Unbolt och ta bort konsolen innan du tar bort montera själv.
Byte

Varje motor mount på Corolla oftast har 03:57 bultar ansluter den till motorn plus en eller flera skruvar /muttrar förbinder fästet till motorns fästet. Avlägsna motorn bultarna med din nyckel följt av "genomgående bultar" och muttrar förbinder fästena. Installera det nya fästet och anslut dess muttrar och bultar, anslut sedan de andra komponenterna (som den andra monteras på manuell växellåda). Sänk inte domkraft eller motorlyft av motorn eller bilen av domkraften tills du säkert installera Corolla: s nya fästen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62805.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.