Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man byter ett trasigt lås på en Trunk

Låset på din lastbil skyddar mot folk stjäl någonting lagras i bakluckan. Tyvärr är det också hur många tjuvar använder för att försöka få in i stammen. Skulle din trunk lås brytas av en tjuv eller bara från en bruten nyckel, måste du byta den mot en ny så att din stam kan vara trygg igen. Saker du behöver
Hammer
skruvmejsel
ersätter bålen lås
Visa fler instruktioner
1

Öppna bagageluckan med invändig kabel pull (om du inte har en interiör trunk pull, sedan vika ner sätena och krypa in i stammen för att öppna det manuellt via kopplingen eller den akuta handtag). Titta på insidan av bagageluckan och lokalisera baksidan av låsenheten, som bör ha en metallstav som leder ut ur det ansluter till spärren. Denna metallstång är låset länkaget. Avlägsna plastklämman håller låset till kopplingen med hjälp av skruvmejsel.
2

Placera huvudet av skruvmejsel mot den platta klippet som säkrar låset på baksidan av bålen. Hit baksidan av skruvmejsel med hammaren för att driva klämman ur låset. Ta låset ur bagageutrymmet.
3

Sätt in låset i bagageutrymmet och skjut klämman på plats igen för att installera lås på dörren. Montera kopplingen till den nya låset genom att lyfta i slutet av metall stång på kopplingen och sätter i det runda hålet på låset, sedan skjuta plastklämman på kopplingen för att fästa samman de två enheterna.
4

Sätt i nyckeln i stammen låset och vrid den medan du tittar på kopplingen. Se till de sammanbindande rör sig, och att spärren öppnas och stängs. Stäng bagageluckan, försöker sedan låsa den med nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62871.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.