Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man tar bort gamla 3M Tejp

3M använder starka lim på sina produkter. Vissa sorter av 3M tejp vägrar att dra från en yta när den är installerad på rätt sätt. Detta problem ökar när tejpen kvar på en yta under en period längre än sex månader. Dubbelhäftande tejp och andra tjocka 3M band kräver ofta mer än en enkel lim remover för att bryta ner tejpen och komma limmet bunden till ett material. Använda verktyg avsedda för skrapning som är mjuka att ta bort tjockare tejp utan skadliga material bundet av tejpen. Saker du behöver Billiga 2-tums plast spackling Citrus kniv
lim Remover Review Rena trasor
Water
Diskmedel
Visa fler instruktioner
1

Ställ kanten av en 2-tums spackling kniv vid början av 3M tejp. Luta knivbladet vid en 15-graders vinkel mot ytan av materialet som innehåller bandet.
2

Skjut spackling knivbladet framåt. Använd korta streck för att lyfta större delen av tejpen från materialet.
3

Häll en citrus lim remover på en ren trasa. Torka resterande tejp och limrester med renare fuktad trasa tills inga tecken på tejpen och rester kvar. Torka av området med en annan ren trasa fuktad med citrus lim remover för att säkerställa att materialet innehåller inga limrester.
4

Blöt en ren trasa med vatten. Applicera en eller två droppar diskmedel till våt trasa. Torka av området du bort 3M tejp ordentligt att rengöra materialet.
5

Skölj diskmedel från materialet med vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62595.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.