Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur Prep en uretan Bumper

Uretan stötfångaren täcker effektivisera utseendet på ett fordon. Eftersom uretan inte är en metall, är extra prep arbete krävs för färg att hålla sig till locket. Utan ordentlig prep arbete, färgen kommer flagna stötfångarhöljet strax efter att fästa den vid fordonet. Under formningsprocessen, små hål och hack bildas på den yttre ytan av uretanen. Korrekt prep arbete tar också bort små defekter från ytan av stötfångarhöljet. Saker du behöver
Sandpapper, 400-grit
Damp rag
Body filler med härdare
Kartong
Plast gummiskrapa
slippapper, 200-grit
Orbital Sander
Aerosol primer
Visa fler instruktioner
1 sand

Hand den exponerade sidan av uretan stötfångaren med 400-slippapper. Torka slipdamm från ytan av stötfångaren med en fuktig trasa när stötfångaren är jämn och enhetlig med en matt yta.
2

Blanda spackel med mängden härdare som anges på baksidan av kroppen fyllmedel kan på en bit kartong med en plast gummiskrapa.
3

Applicera ett tunt lager av blandad spackel över ojämna områden av uretan stötfångaren. Låt kroppen spackel att härda vid beröring.
4

Fäst ett 200-grit slippapper till en planslip. Sand kroppen filler slät med stötfångaren med planslip.
5

Hand sand hela stötfångaren med 400-slippapper för att jämna ut eventuella slipning märken kvar av den planslip.

6

Torka stötfångaren med fuktig trasa.
7

Håll en burk av väl skakad sex till åtta aerosol primer inches från ytan av uretanen stötfångaren. Tryck spetsen på sprayburk medan ständigt flyttar burken. Täck hela stötfångaren med ett jämnt lager primer för att förbereda stötfångaren för färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62687.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.