Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man gör en Body Shop

Starta ett bilbranschen kropp reparation är ett enormt åtagande som innebär betydande risker. En av de viktigaste faktorerna är att bygga kroppen butiken själv. Förutom att hitta en lämplig plats, en blivande företagare bör också överväga vilken typ av arbete som skall utföras, den utrustning som krävs och hur butiken ska bemannas. Saker du behöver
Affärsplan
Plats
Body Shop Equipment
Bemanning
Visa fler instruktioner
1

skapar en affärsplan, och bestämma hur din kropp butiken kommer att finansieras. Fastställa hur mycket pengar som faktiskt finns tillgängliga, och identifiera behov av lån för att hjälpa till att få verksamheten igång. Sammanställa en detaljerad förteckning över den potentiella kostnaden för en plats, den utrustning du behöver och hur mycket inkomster du räknar med att generera inom det första verksamhetsåret. Prata igenom din affärsplan med en företagsledning rådgivare eller din bank manager.
2

Identifiera en plats, och se till att lokalernas storlek är tillräcklig för att tillgodose ditt företags behov. Fastställa hur många fordon kan hållas på plats vid varje enskild tidpunkt och om byggnaden kommer att kunna klara av din förväntade mängd arbete. Tänk på att lokalerna måste vara tillgängliga för fordon, och du kan behöva infoga merkostnader i din set-up om ändringar behöver göras.
3

Planera layouten för Body Shop, och bestämma hur varje del av byggnaden kommer att användas. Plåtslagare och specialister reparation måste en tillräckligt stor yta för att montera bilar på väglinjer jiggar, och du kommer att behöva överväga att installera två post eller fyra-post hissar om fordon som skall lyftas upp från marken. Strippor och montörer måste tillräckligt hyllor för förvaring borttagna delar, och måla tekniker kommer att kräva utrymme för en operativ sprutbox och prepping områden. Kom ihåg att tilldela ytterligare rum för panel lager och kontor.
4

Prata med en entreprenör med erfarenhet av affärer auto organ. Överväga att installera dammsugningssystem, ett avgassystem för färghytten och en kompressor och flygbolagens system för drift av tryckluftsverktyg. Tänk alla omgivande lokaler och den lokala miljön för att avgöra om flyktiga organiska kemiska emissioner (VOC) kommer att ha en negativ effekt. Förhandla priser noga för att säkerställa att du får bästa möjliga affär för allt arbete som utförs.
5

Identifiera dina personalbehov, och skapa en handlingsplan för att börja din anställningsprocessen. Betrakta personer du kanske har arbetat med tidigare, särskilt om de har gett god service till andra företag. Kontakta alla större företag Bilförsäkringar i ditt område för att göra dem medvetna om ditt företags närvaro, och undersöka deras kriterier för att bli godkänd body shop. Detta kommer att bidra till att ge ett extra flöde av arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62869.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.